SportDrenthe Draait Door

2019-12-17

Op 15 november heeft SportDrenthe het jubilleumjaar afgesloten. Met een volle zaal bij SportDrenthe Draait Door hadden ze geen beter slot kunnen wensen. Graag nemen zij u mee in deze voor hen bijzondere middag. 

 

"Ger Wieringa, Michel Berends, Henk Brink, Ingrid Staal, Jenette Jansen, Lilian van den Berg, Henk Nijmeijer, Alex Schepel, Dennis Schomaker, Antje Diertens, Roger de Groot en Joop Brink. Tafelheren: Anne Prins, Hans Leutscher en Hans de Lang. Dit is SportDrenthe Draait Door…", als een ware Matthijs van Nieuwkerk opende Eric van Oosterhout het programma. In een film van een paar minuten lieten ze zien wat er in het afgelopen jaar allemaal gedaan is op het gebied van Sport & Bewegen.

 

 

University door Hans Slender: Sportclub Drenthe

Aan tafel schoven 4 voorzitters van Drentse verenigingen die allemaal samen met SportDrenthe een traject hebben doorlopen variërend van Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd, het maken van een beleidsplan, POD Sport en duurzaamheid. Allemaal konden ze zeggen dat de samenwerking met SportDrenthe voor hen een belangrijk verschil heeft gemaakt. Paul van Dijk en Anne Prins werden geroemd om hun kennis en ervaring die ze mee brengen in het verenigingsleven. Met een ideeënboek onder de arm kunnen deze verenigingen op naar 50 nieuwe jaren.

 

Lees meer over de afsluiting van het jubileumjaar in de nieuwsbrief van SportDrenthe